Amager Revyen 2021 GAMMEL

Vælg billetter


 

Menu
Hovedret:
Timian/hvidløg, rosastegt kalveculotte med sæsonens grønt, smørstegte petitkartofler med urter og svampesauce.
Dessert:
Panna Cotta med sæsonens kompot.

Middag indtages fra kl. 17:30 på Sant Spiseri, Strandlodsvej 63B, som er i gåafstand af Teater Play.

Amager Revyen 2021
- Latter uden gasser

Amager Revyen blev lagt ned som følge af Corona - men Coronaen vandt ikke så Amager Revyen glæder sig til at slå dørerne op for sæsonen 2021 - eller nærmere så sparker vi døren op, fordi det bliver en revy for fuld udblæsning.

Vi slår dørerne op for vores anden (tredje) sæson, det bliver med et klimavenlige blik på sagen, derfor går vi naturligvis ind for genbrug i form af skuespillere, men ny Co2 er heller ikke at gå helt i vejen for. 

Teater Play på Strandlodsvej 7, 2300 Kbh S er rammen - og den successen gentages i 2021. Teater Play er det ideelle spillested for Amager Revyen - revyen er ny, men den har kant, bind og god humor. Og som det veletableret teater og stand-up scene Teater Play tilbyder, gør det kun revyen endnu skarpere. Den er ikke som sådan lokal - den hedder ganske vist Amager Revyen og den spiller på Amager - men man behøver ikke at være Amar’kaner for at se den.  

Genbrugen fra 2019 (og 2020) er skuespiller; Dorte Munksgaard, Birgit Schou Kjersner, Anders Anderskov og Jeanett Rytter - disse skuespillere var med fra start i 2019, hvor revyen fik flotte anmeldelser, fra både store og små kritikere. Anmeldelser der fik sat Amager på revykortet - igen. 

Revyen 2021 instrueres igen af Mikkel Reenberg og han glæder sig til at skulle styre løjerne af endnu engang, “Revyen vi havde lavet til 2020 var god den nåede desværre bare aldrig at få lov til at spille - men det er helt klart det niveau vi også skal have i 2021 - det skal fortsat være den stærke revy med bid og kant - og vi skal vise at vi tør fortsat og er ikke bange for noget heller ikke Covid19 - eller i hvert fald ikke for ret meget.” 

Ved klaveret er det også i 2021 Morten Østergaard - og det er ikke fordi revyen nu bliver radikalt venstre drejet eller noget i den retning, det er ej heller politikkeren - det er musiker og komponist Morten Østergaard det glæder sig til at flyve revyen igennem de musikalske himmelstrøg. 

Velkommen til Amager Revyen 2021

Medvirkende: Dorte Munksgaard, Birgit Schou Kjersner, Jeanett Rytter, Anders Anderskov

Instruktør: Mikkel Løvenholt Reenberg 

Kapelmester: Morten Østergaard

En revy for hele Amager!

Venue


Amagerrevyen Store scene Strandlodsvej 7
2300 København S, Danmark

BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google