Amager Revyen 2020

Vælg billetter


Menu
Hovedret:
Timian/citron stegt kalveculotte med sæsonens grønt, dertil knuste kartofler med purløg og sauce.
Dessert:
Panna cotta med frugtkompot.

Middag indtages fra kl. 17:30 på Sundby Sejl, Amagerstrandvej 15, som er i gåafstand af Teater Play.

Amager Revyen 2020
- Latter uden gasser

Når Amager Revyen slår dørerne op for deres anden sæson, bliver det med det klimavenlige blik på sagen, derfor går vi naturligvis ind for genbrug i form af skuespillere, men ny Co2 er heller ikke at gå helt i vejen for, der er skiftet instruktør og kapelmester. 

Sidste år spillede den flot anmeldte revy på Teater Play på Strandlodsvej 7, 2300 Kbh S - og den success gentages i 2020. Teater Play er det ideelle spillested for Amager Revyen - revyen er ny, men den har kant, bind og god humor. Og som det veletableret teater og stand-up scene Teater Play tilbyder, gør det kun revyen endnu skarpere. Den er ikke som sådan lokal - den hedder ganske vist Amager Revyen og den spiller på Amager - men man behøver ikke at være Amar’kaner for at se den.  

Genbrugen fra sidste år er som skuespiller; Dorte Munksgaard, Birgit Schou Kjersner, Anders Anderskov og Jeanett Rytter - disse skuespillere var med fra start i 2019, hvor revyen fik flotte anmeldelser, fra både store og små kritikere. Anmeldelser der fik sat Amager på revykortet - igen. Men år to kræver også lidt ny energi og det her revyen fået. 

I disse klimatider har selv Amager Revyen bragt ny Co2 i spil - sidste år blev revyen instrueret af Jakob Fauerby - Revyen 2020 instrueres af Mikkel Reenberg og han glæder sig til at skulle styre løjerne af, “Revyen 2019 var god - og det er helt klart det niveau vi også skal have i 2020 - det skal fortsat være den stærke revy med bid og kant - og vi skal vise at selvom der er nye folk med, så tør vi fortsat og er ikke bange for noget - eller i hvert fald ikke for ret meget.” 

Der er ny mand ved klaveret - Morten Østergaard - og det er ikke fordi revyen nu bliver radikalt venstre drejet for det er nemlig ikke partiformanden - det er musiker og komponist Morten Østergaard det glæder sig til at flyve revyen igennem de musikalske himmelstrøg. 

Velkommen til Amager Revyen 2020

Medvirkende: Dorte Munksgaard, Birgit Schou Kjersner, Jeanett Rytter, Anders Anderskov

Instruktør: Mikkel Løvenholt Reenberg 

Kapelmester: Morten Østergaard

En revy for hele Amager!

Venue


Amagerrevyen Store scene Strandlodsvej 7
2300 København S, Danmark

BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google